Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yangın Antalya Kaş - Kaş'ta zeytinlik ve fundalık alanda yangın | NTV _ Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi.

Yangın Antalya Kaş - Kaş'ta zeytinlik ve fundalık alanda yangın | NTV _ Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi.. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır.

Antalya Kaş'ta Makilik ve Zeytinlikte Yangın Hd - Son Dakika
Antalya Kaş'ta Makilik ve Zeytinlikte Yangın Hd - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu.

Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Antalya Kaş'ta Zeytinlik ve Fundalık Alanda Yangın - Haber
Antalya Kaş'ta Zeytinlik ve Fundalık Alanda Yangın - Haber from foto.haberler.com
Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile.

Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile.

Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Antalya'da aynı gece iki ayrı yangın - Son Dakika
Antalya'da aynı gece iki ayrı yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak :

Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını.

Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile.

Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu antalya yangın. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi.